Search This Blog

Monday, November 1, 2010

Final exam

Mntk maaf byk2 kwn2..

sya mmg sibuk skrng,xsmpt dh nk tulis2 kt cnie (tulis ka?ahaha)

maklumla dh dkt final exam neh plus ngn projek fyp sy lg

Doakan sy ye kwn2 sumo

Target ntuk sem neh adlah 3.5(blh ka keown?haha)

kpd sumo yg sy kenali anda tidak pernah sy lupakan anda dan brharap anda semua berjaya dlm hidup2 masing2...

yg benar
keown sibudak ketegaq (^_^)



Friday, October 8, 2010

MALAYSIA BOOK OF RECORD

Salam sumo...
Tiba2 baek plak ak pg2 neh.haha Smlm merupakan hari dlm sejarah bg semua student2 UPNM yg kacak2 dan cantik2belaka.keh3 Smlm kami sumo terlibat ngn MALAYSIA BOOK OF RECORD sebagai TTS (Tempur Tanpa Senjata) teramai di Malaysia seramai 1400 ketul manusia...

Ak cm biasa la pg lewat cket,yela dh senior kn bg adik2 pg dlu. Sblm TTS tu kami semua terlibat ngn pembukaan convofest olh Timbalan Menteri Pendidikan di dpn canselori. Dia pnya la gebang kt ats stage tu tp ak cm biasa la uat bodo jek,siap pakai CAMO FACE g.haha Tp ak ada gak dngr dia ckp U ak nie unik dr U laen la, tergelak2 ak dngr.hahaha



 
nie la camo face klu ampa sumo nk tow..hehe


member ak KUYU tgh make up ak..(dlm proses nk jd two face cm lam citer batman 2)haha

               akhirnya...tp xjd sngt cm ak nak.hoho


Pas neh ak akan tunjuk model2 camo face UPNM yg kacak2 belaka k..



             
Sorry la kpd member2 ak yg mna terjadi model kt blog burok ak.haha Ampa kn hensem2 tue psl ak letak pixta hampa. ^_^

Lepas pembukaan tu kami semua gerak g padang ntuk TTS. Ak pg ja tgk org dh ramai kt pavalion, tp biasa la ak uat muka cool jln uat bodo jek.haha Ak pnya sungguh2 wktu uat TTS tu,sumpah xpnh ak sungguh2 cmtu selama ak 4 thn kt UPNM neh.haha Ala maklum la msk lam MALAYSIA BOOK OF RECORD kot.hahaha 0_o

 Lps dh abes demonstration 2, CI ak ckp..
"hello my fwen, i'm very proud of u all today...i give 120% for ur demonstration today" 
Bkn maen sronok g ak tgk semua org wktu 2...yela penat kowt uat bnda alah TTS tu so klu org puji cket cmtu rasa gak la berbaloi kn..hehe

Nie la yg ak dok gebang2 dr td tue...


sapa nk tgk video ada kt bwh neh..hehe

video



mood ari nie : happy + puas.haha

Thursday, October 7, 2010

The HULK

Cm biasa ak trun ntuk baris pagi..
hari ni ak bngn awl,ak kejut la roomate ak yg semuanya baloq liat,terkejut depa ak bngn awl.haha
masa baris tu ak sedia keras xgerak lngsung mklumla TAAT SETIA katakn..

                                         ada kaitan ka?haha

Aku sememangnye baris di barisan hdpn setiap hari,so ampa jgn la tanya sbb apa k. Tiba2 ak ternmpk ENCIK aka pw1 yg paling ak menyampah dtng kt ak.
(apa la haramjadah nie nk pg2 buta nie..maki2 dlm hati)

ENCIK : Khairul,knp baju kamu ni ketat sngt, dh mcm nk jd the HULK sy tgk.

keown : baju lame encik. (maki2 g dlm hati)

ENCIK : mne CO?
(member ak aka CO Jebat pown terkedek2 la dtng ngn muka bengis dia,tp tgk ja muka ak dia terus gelak,syial pnya mmbr.haha)

           :khairul, kamu neh dh 4 balak,xkn pkai g baju cmnie,baju kamu ada bpa pasang?

keown: 3 pasang ENCIK, satu dh xblh pkai,satu g hntar tailor,xdpt2 g...dh 2 bln sy antar.
(alasan yg munasabah.haha)

ENCIK :btol ke?apa tndakan kamu khairul..bgtow kt OC kamu lps neh.
(CO aka member ak tu dh tergelak pndng ak. siot ko,haha)

keown : baek ENCIK (muka ak bengis gampang wktu 2)

kesimpulan drpd dialog neh,ye aku mengaku badan ak dh naek lps raya ari tu.SHIT! pas neh kena la diet + bersukan + g gym n bla2....

Tuesday, October 5, 2010

5/10/2010

Pagi2 ak dh berkawad g kelas, terpikir gak...

"bdk2 U laen msti tgh sdp layan mimpi smbl peluk2 bantal, ak ja berpeluh2 ketiak pg2 buta neh,SHIT"

cm biase ak lepak kt kelas kosong, msk2 je kls ijam bdk classmate ak dh pnggl2 nme ak, lahanat neh nk ape la  pg2 buta neh..

IJAM : keown~~~

keown : pehal hawou?

IJAM: ko kuar kn bsok..(muke senyum cm kerang busuk)

keown : ye,awat? (tukar loqhat kg ak)

IJAM : tgk neh (ijam tnjuk iklan paper kt ak)..tolong beli kt aku ye.hee (senyum cm gampang)

keown : ha,yela2...bg upah ak berjalan same.hahaha

(nie iklan paper 2)

esok ak nk melantak BURGER KING..hahahaha

Monday, October 4, 2010

my FIRST time

fuh akhirnya...ak buat juga BLOG
syabas sukasuki...
hahaha

hampa sumo tolong2 la ak sama ya
ak bdk baru belajar
walaupun ak tahu blog ak burok
tp insyaallah dgn bantuan hampa t lawa n bermakna la cket blog ak neh
^_^

ak akan cerita kt hampa sumo nnt sbb pa ak buat blog neh k
~_~

                                   Muka happy ak baru lepas buat blog